Yunuslar başarıya doymuyor…

30 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında Antalya' da düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol Oyunlarında Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü İsmail TUNA antrenörlüğünde C grubunda Şampiyon oldu.

Yunuslar başarıya doymuyor…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gülen yunuslarımız, grubunda son maçında kazanarak grup birinciliğine yükseldi. Turnuva ve grubunda en fazla sayı atarak rekor kırdı. İlk maçında İstanbul Vala Gedik İş Okulu’nu 22-7, ikinci maçında Zonguldak Özüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni 29-9, son maçında ise İzmit Nuh Çimento’ yu 20-4 skorla yenerek grubunda Şampiyonluğa ulaştı.

Özel Olimpiyatlar Türkiye basketbol gelişim kampına 4 gülen yunus seçildi.

Özel Olimpiyatlar basketbol teknik kurulundan turnuvada tam not alan Silivri Özel Sporcular Spor Kulübünün 4 sporcusunun ismi gelişim kampı için seçildi. 


k

Yunusların şampiyonluğu ikinci kez tescillendi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonun yaptığı şampiyonada B grubunda TÜRKİYE ŞAMPİYONU olan Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü basketbol takımı Özel Olimpiyatlar ‘ da da C grubunda ŞAMPİYON olmayı başardı.

TUNA’ Hem hayal ettik hem de gerçekleştirdik’

Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna “Gülen Yunuslarımız Edirne’ de Özel Olimpiyatlar Marmara Basketbol Oyunlarına A grup birincisi olmuştu. Grup birincisi olarak gittiği Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol Oyunlarında C grubunun ŞAMPİYONU olarak döndü. Özel eğitim bir ekip işi; yönetim kurulundan, üyesine, antrenöründen sporcusuna ve ailesine kadar. Bu şampiyonluklar Silivri Özel Sporcular Spor Kulübünün iyi bir ekip olduğunu bir kez daha gösterdi. İlklerin kulübü olarak ne mutlu ki bize Silivrimizi en iyi şekilde temsil ederek; iki kez basketbolda ŞAMPİYON olduk. Desteklerini esirgemeyen herkese kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.