BiP'in yeni özelliği açıklandı

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BiP, geçtiğimiz aylarda KKTC'de tanıttığı yeni özelliğini Türkiye'ye getirdi.Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayata başlayan BİP'in yeni özellikleri açıklandı. Yapılan...

BiP'in yeni özelliği açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turkcell’in anlık mesajlaşma uygulaması BiP, geçtiğimiz aylarda KKTC’de tanıttığı yeni özelliğini Türkiye’ye getirdi.

Turkcell’in anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayata başlayan BİP’in yeni özellikleri açıklandı. Yapılan açıklamada; görüntülü görüşme, kaybolan mesaj, para transferi, online check-in, müşteri hizmetleri gibi onlarca özelliği bulunan BiP şimdi de sabit ve mobil her yöne arama da yapılabilecek. Turkcell BiP’in bu özelliğini zengin içerikli ’Süpper BiP’ paketleri ile abonelerine sunacak. Arama alışkanlıklarını değiştirecek bu özellik sayesinde kullanıcılar sabit telefonlar ve tüm operatör numaralarını BiP üzerinden arayabilecek.

Turkcell, bu uygulamayı geçtiğimiz aylarda KKTC’deki dijital markası lifecell ile hayata geçirmişti.

"Hedefimiz bu özelliği tüm dünyada yaygınlaştıran ilk operatör olmak"

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İletişim dünyada tamamen veriye doğru bir eğilim gösterirken biz de Turkcell olarak öncü bir adım atmak istedik. Mobil iletişimi internete taşıyarak abonelerimizin arama alışkanlıklarını değiştirecek ’Süpper BiP’ paketlerini oluşturduk. Bu paketlere özel BiP’ten her yöne geçerli arama dakikaları ile karşı tarafta BiP uygulaması olsun olmasın BiP üzerinden hem tüm operatörler hem de sabit telefonları aramak artık mümkün olacak. Tüm iletişimin BiP üzerinden sağlanmasıyla bugüne kadar yeşil olan arama butonları bundan sonra BiP’in mavisine dönüşecek. Hedefimiz bu özelliği tüm dünyada yaygınlaştıran ilk operatör olmak" dedi.