Instagram onaylı hesap alımı için müjdeyi verdi!

Instagram tarafından 1 milyar kullanıcısını yakından ilgilendiren 3 önemli adımın detayları paylaşıldı. Açıklamada Instagram güvenliği için önemli güncellemeler yapılacağı dikkat çekerken, özellikle atılacak adımlardan birisi kullanıcı oldukça memnun edecek. Instagram onaylı hesap alımı konusunda yenilikler yapıyor. Peki, Instagram onaylı hesap nasıl alınabilecek?

Instagram onaylı hesap alımı için müjdeyi verdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öncelikle Facebook çatısı altındaki sosyal medya platformunun 3 önemli adımının detaylarıyla başlayalım. Bunlardan ilki, platformda çok sayıda takipçisi olan hesapların gerçekliğinin değerlendirilmesi anlamında yardımcı olacak bir yeni bir özellik. Bir diğeri öne çıkan kişiler için küresel doğrulama yani onaylı hesap alma formu. Sonuncu olarak ise, platformda güvenli bir şekilde oturum açmanızı sağlayacak olan geliştirilmiş iki faktörlü kimlik doğrulama.

Instagram önümüzdeki haftalarda, büyük kitlelere ulaşan hesaplar hakkında kullanıcıların daha fazla bilgi görmesi ve bunların doğruluğunun değerlendirilmesi için Bu Hesap Hakkında yeniliğini sunacak. Bunun için profile gidip  menüsünden Bu Hesap Hakkında seçeneğini seçeceksiniz. Burada hesabın Instagram’a katılım tarihi, ülkesi ve son 1 yıldaki kullanıcı adı değişiklikleri ile hesabın yürüttüğü reklamlar görülebilecek.  Ayrıca bu yenilik sayesinde bolca takipçisi olan hesaplara sahip kişiler, hesap bilgilerini inceleyebilecekler.

Instagram hesap doğrulama nasıl yapılır?

Instagram onaylı hesap alımı için özelliğini ise aktif etmiş durumda. Instagram onay alınabilmesi için hesabın servis koşullarına ve topluluk kurallarına uyması gerektiğinin altını çiziyor. Hesap doğrulama formu için profilinizdeki Menüsimgesinden Ayarlar ve Doğrulama Talebi sıralamasını takip etmeniz gerekiyor. Böylece Instagram Doğrulaması için Başvur kısmına ulaşıyorsunuz.

Bu kısımda kullanıcı adıad soyad bilgilerinin yanı sıra, talebin değerlendirilebilmesi için doğum tarihini gösteren ve bir devlet kurumu tarafından verilmiş kimlik veya resmi işletme belgeleri gerekiyor. Buradan yaptığınız başvurunun hesabın doğrulanacağını garanti etmediğinin de üstüne basılıyor. Bunları paylaşarak kullanıcılar onaylı hesap alma ya da başka bir deyişle onay işareti alma konusundaki şanslarını artırabilecekler. Kısacası, artık kullanıcılar onaylı hesap geçişi için bireysel olarak talepte bulunabilecek. Bu kısmı görmek için bir uygulama güncellemesi yapmanızın gerekmediğini de belirtelim.

Üçüncü parti doğrulama uygulamaları için destek ise Instagram hesabına girişyapmanıza yardımcı olacak. Bu iki faktörlü doğrulama türü ile hesabına giriş yapmanız hem kolaylaşacak hem de daha güvenli hale gelecek. Bunu kullanmak için profilinizden Menü simgesini ve İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Mevcut bir doğrulama uygulaması yüklüyse, uygulama otomatik olarak bunu buluyor ve bir giriş kodu gönderiyor. Uygulamaya gidip kodu Instagram’a girdiğinizde özellik otomatik olarak aktif hale geliyor. Böyle bir uygulamanız yoksa da Instagram size App Store veya Google Play Storeseçeneklerini sunuyor.

Peki, siz Instagram onaylı hesap almak için başvuruda bulunmayı düşünüyor musunuz?

shiftdelete.net