Türk Telekom isyan ettirdi

Günümüzde hemen hemen her şeyin online olduğu ve telefonlar üzerinden yapılmasından dolayı bir gün bile internet kesintisi yada telefon kesintisi kişi ve işyerlerinin hayatını felç etmeye yetiyor. Telekom, Silivri'de yaşayan birçok vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.

Türk Telekom isyan ettirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAĞLANTI ÇOK YAVAŞ VE SÜREKLİ KOPUYOR

Piri Mehmet Paşa mahallesi TTNet ev ve işyeri aboneleri, internet bağlantılarındaki hız düşüklüğü ve sık sık düşmelerden şikayetçi. Silivrili çok sayıda vatandaş, aynı şikayetleri mükerrer defalar Telekom’un çağrı merkezine bildirildiği halde sorunlarının çözülmediğini belirtti.
Çağrı merkezinden sorunlarının 48 saat içerisinde çözüleceğine dair bilgi mesajı aldıklarını belirten vatandaşlar, aylar geçmesine rağmen bir türlü sorunlarının çözülmediğini, internet hızının çok yavaş olduğunu ve sürekli olarak kopmadan kaynaklı olarak sorunların gün geçtikçe çoğaldığını belirtti.

İNTERNETİ CEP TELEFONUNDA VE REKLAMLARDA GÖRÜYORUZ

Yeni mahalle Oruçgazi sokak üzerinde yaşayan vatandaşlar ise İnternetle sadece cep telefonları üzerinden girebildiklerini belirterek “Burası İstanbul’un en güzel ilçesi, metropole yakın bir ilçe, Telekom reklamlarında internetsiz ev kalmayacağını belirtiyor. Oysa ki bir bırakın interneti ev telefonlarını bile göremedik. Sanki Anadolu’nun en ücra köşesi burası, yetkililerin bizim mağduriyetimizi bir an önce gidermesini talep ediyoruz” diyerek yetkilileri göreve davet etti.