Gürkan 'Işıklar'la İftihar Ediyorum'

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Silivri Belediye Başkanı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan, ziyaret esnasında Silivri Haber Ajansı imtiyaz sahibi Yusuf Eker'e Silivri ve Özcan Işıklar'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gürkan 'Işıklar'la İftihar Ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİLİVRİ VE EDİRNE’NİN ORTAK NOKTALARI VAR
Silivri, bizim için önemli ve anlamlı bir kent diyen Başkan Gürkan,”Edirne, bulunduğu coğrafi konum nedeniyle jeopolitik ve jeostatejik bir öneme sahip. Bir tarafıyla Asya’nın Balkanlara açılan kapısı Avrupa’ya açılan kapısı, diğer tarafıyla da Balkanların, yani Türkiye’de 20 milyon Balkan göçmeni insanın kökenin geldiği coğrafyanın Türkiye’ye açılan kapısı, Silivri’de bizim için bu anlamda hem Trakya’nın İstanbul’a olan kapısını temsil ediyor hem de İstanbul’un Trakya’ya olan kapısını temsil ediyor. Bu anlamda Silivri ve Edirne’nin ortak noktaları olduğunu düşünüyorum. “

“IŞIKLAR’LA İFTİHAR EDİYORUM”
“Sevgili Belediye Başkanı arkadaşım Özcan Işıklar, benimde belediyecilik anlamında yerel yönetim anlamında insani özelliklerini zaten tartışmaya gerek yok,gururla izlediğim,birçok çalışmasını dikkatle takip ettiğim,çoğu zaman kendisinin fikirlerinden, projelerinden yaralandığım örnek belediye başkanlarımızdan birisi diyerek sözlerini sürdüren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Birçok güzel bir sloganı var “Silivri’de yaşamak güzeldir” diye, Silivri’de yaşamak mutlaka güzeldir ama Özcan Işıklar’ın belediye başkanı olduğu bir Silivri’de yaşamak bence daha da güzel.İstanbul’a ya da Ankara’ya geçerken sık sık uğrarım.Sohbet ederiz,dertleşiriz,bilgi alışverişinde bulunuruz,geleceğe yönelik projelerimizi paylaşırız.Özcan Işıklar,vizyoner bir insan,geleceğe dair fikirleri, hayalleri ve umutları olan bir insan,dolayısıyla ben Silivri’nin Özcan ışıklar’a,Özcan Işıklar’ın da Silivri’ye çok yakıştığını görüyorum.Deneyimli bir siyasetçi olarak bunu çok net bir şekilde görebiliyorum.Sevgili Başkanımızla iftihar ettiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Kendisine ve Silivri’ye Başarılar diliyorum ”dedi.