Yapı Kredi'den SİBESO Üyeleri'ne Destek

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile işbirliği protokolü imzalayan Yapı Kredi, oda üyelerine avantajlı kredi oranları ve bankacılık ürünleri sunmaya başladı.

Yapı Kredi'den SİBESO Üyeleri'ne Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapı Kredi oda ve birliklerle özel anlaşmalar gerçekleştirerek esnafın yanında olmaya devam ediyor.   Son olarak Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzalayan Yapı Kredi, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine de artık avantajlı kredi fırsatlarını sunacak. Bu işbirliği ile oda üyeleri 100.000 TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle paket alımı sonrası aylık yüzde 0,98’den, paket almadan yüzde 1,04 faiz oranı ile karşılayabilecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri’ne sunulan özel fiyatlı POS ve bankacılık paketlerinin yanı sıra World Businesscard alan oda üyelerinden ilk yıl üyelik aidatı da alınmayacak. 

Gerçekleştirilen imza törenine, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Yapı Kredi Trakya Saha Müdürü Kahraman Hayta, Yapı Kredi Silivri Şube Müdürü Mustafa Kansu ve Yapı Kredi Kobi Portföy Yönetmeni Nil Bozoğlu katıldı.