Köpek Irkları Yarışması Festivale Renk Kattı

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması festivale renk kattı.

Köpek Irkları Yarışması Festivale Renk Kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu, geçtiğimiz aylarda bir ilki gerçekleştirerek Silivri Belediyesi’nin de katkılarıyla Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışması düzenlemişti. 50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında ulusal ölçekte bir yarışma düzenleyen federasyon, festivale renk kattı. Türkiye’nin birçok ilinden köpeklerin katıldığı Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması, Silivri Sahili Kazım Koyuncu Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan boş alanda gerçekleştirildi.

Silivrililerin yoğun katılım gösterdiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Farklı kategorilerde yarışan toplam 50 köpek, izlemeye gelenler tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.

Yarışmanın sonunda dereceye girenlere ödülleri Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Rafet Keskin ve Şener Yüksel ile Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila tarafından verildi.

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, programın sonunda Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cansever’e katkıları nedeniyle festivalin simgesi olan Yoğurtçu Heykeli ve Silivri’nin tarihi kitaplarından takdim etti.