Nilüfer Şarkılarıyla Mest Etti

50. Silivri Yoğurt Festivali'nin 4. gününde sahne alan Nilüfer, kelimenin tam anlamıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni birçok şarkısını seslendiren Nilüfer'e, izleyiciler hep bir ağızdan eşlik etti.

Nilüfer Şarkılarıyla Mest Etti

Silivri Belediyesi’nin bu yıl 50.’sini gerçekleştirdiği Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin 4. günü sahne programı yine ülkelerden gelen ekiplerin dans gösteriyle başladı. Macaristan ve Kazakistan’dan gelen halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından sahne alan Nilüfer, eşsiz bir müzik şöleni gerçekleştirdi.  

NİLÜFER: “SESİMİ VE ŞARKIMI BEĞENENLER IŞIKLARINI YAKIP SÖNDÜRSÜN”

50. Silivri Yoğurt Festivalinde sahne alan Nilüfer, şıklığı ile göz kamaştırdı. Konser süresince iki kez kıyafet değiştirdi. Kahverengi ve siyah tonlarının hakim olduğu her iki kıyafeti ile adeta göz kamaştırdı. Nilüfer’in, festival alanında yer alan dinleyicilerinin dışında civardaki Silivri sakinlerine “Sesimi beğenenler evlerindeki ışıkları yakıp söndürsünler demesiyle her yerde yanıp sönen ışıklar festivale renk kattı. İzleyenlerin yoğun ilgisi ve coşkusuyla çok mutlu olan Nilüfer, konserinde ayakkabılarını çıkarıp, şarkılar eşliğinde unutulmaz bir dans şovu gerçekleştirdi. 

BAŞKANIN NİLÜFER HAYRANLIĞI

50. Silivri Yoğurt Festivali’nde sahne alan Nilüfer için hazırlanan Silivri Yoğurdu ve hediyeleri takdim etmek için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Nilüfer’e olan hayranlığını sahnede dile getirdi. Işıklar “ Nilüfer Hanım’a hayranlığımı arabama binen, evime gelen herkes bilir. Nilüfer Hanım ile ilk defa tanışıyor olmak benim için heyecan verici. Aynı zamanda büyük bir hayranı olarak tanışma fırsatı edinmekte benim için bir mutluluk” dedi.  

SUAVİ; “AĞZINIZDAN YOĞURT, YÜREĞİNİZDEN DEMOKRASİ EKSİK OLMASIN”

Festivalin 4. Günü sahne alan Suavi, küçük büyük tüm dinleyicilerine unutulmaz bir gece ve muhteşem bir müzik festivali yaşattı. Suavi, 50. Silivri Yoğurt Festivali için katılan tüm ülke vatandaşlarını selamlayarak başladığı konserinde; “Ağzınızdan yoğurt, yüreğinizden demokrasi eksik olmasın” dedi.   

SESİ OLMAYANLARIN SESİ OLMAK İÇİN ŞARKI SÖYLÜYORUM

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde Suavi; “Ben popüler kimlikle ortaya çıkmadım. Halkımı, insanları, toplumları tanıyorum. Bu ülkenin müziğini tanıyorum. Bu yüzden sesi olmayan insanların sesi olmak için müzik yapıyorum” dedi. Suavi’nin hediyelerini konser sonunda Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan takdim etti.