Silivri'de Özgün Müzik Rüzgârı

Silivri 50. Yoğurt Festivali etkinliklerinin üçüncü günü sahne alan Onur Akın ve Şevval Sam, Silivri'de özgün müzik rüzgârı estirdi.

Silivri'de Özgün Müzik Rüzgârı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin bu yıl 50.’sini gerçekleştirdiği Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin 3. günü akşam programında Senegal ve Silivri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin dans ekipleri gösteri yaptı. Özellikle Senegalli dansçıların, kötü enerjiyi uzaklaştırdıklarına inandıkları dans gösterileri, festival alanını dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
SERGİ SANATÇILARINA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, festival süresince Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sergi Alanı’nda fotoğraf ve resim sergisi açan Ömer Faruk Küçükkaya, Sibel Kocaman, Sonay Akıncıoğlu, Hüseyin Sarıoğlu, Adem Akıncıoğlu, Niyazi Bulut ve Orhan Tanakıncı’ya katkıları için teşekkür plaketi verdi. Işıklar, Silivri’de kültür ve sanatın yaşatılması adına her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu belirtti.
GIDA BANKASI YÖNETİMİNDEN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici de festival süresince dans gösterileri gerçekleştiren Ahenk Sanat Kulübü, Turizm Kültür Derneği ile Silivri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği eğitmenlerine sahnede teşekkür plaketi takdim etti. Silivri Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Işıklar’a, Silivri Gıda Bankası’na verdiği sonsuz destek için teşekkür plaketi sundu.
ONUR AKIN; “HALKIN BENİ SEÇMESİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”
50. Silivri Yoğurt Festivalinin 3. Günü ilk olarak sahne alan Onur Akın, böylesine güzel bir festivalde olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti. Halk konserlerini çok sevdiğini ve duygularını en iyi şekilde paylaşabildiğini söyleyen Akın, “Halkım beni sevmiş, beni dinlemek istemiş, bu sebepten dolayı buradayım ve çok mutluyum” dedi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşatan Akın’a Silivri Yoğurdu, çiçek ve Yoğurtçu Heykeli hediye etti. Hediyeleri çok anlamlı bulduğunu ifade eden Onur Akın; “Yoğurtçu Heykeli çok farklı ve anlamlı, evimin en güzel yerinde saklayacağıma emin olabilirsiniz” dedi. Başkan Işıklar, Akın’a festivale katkıları için teşekkür etti.
ŞEVVAL SAM; “YİNE ÇAĞIRIN YİNE GELEYİM”
Festivalin 3. Gününde ikinci konuk olarak sahneye çıkan, Şevval Sam sesi ve birbirinden güzel türküleriyle herkesi büyüledi. Yakında yeni bir albüm çıkaracağını belirten Sam; “Yakında çok güzel bir albümle sevenlerimin karşısına çıkacağım. Ama önce annemin albümünün çıkmasını bekliyorum. Öncelik annem daha sonra ben” dedi. Gece boyunca güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Şevval Sam, Kazım Koyuncu’nun Karadeniz türkülerini dilinden düşürmedi. Sam, Kazım’ı her daim rahmetle ve özlemle andığını söyledi.
Konser sonunda Sam’ın hediyelerini Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar birlikte verdi. Silivri’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Sam; “Yine çağırın, ben yine geleyim. Silivri’yi çok sevdim” dedi.