Kurbanlığın Silivri'deki adresi

1976 yılından bu yana hayvancılık yapan İdris Aktaş, elinde bulunan kurbanlıkların tüm Trakya ve İstanbul'a yeteceğini, kurbanlık fiyatlarının geçen seneki fiyatlarla aynı olduğunu belirtti.

Kurbanlığın Silivri'deki adresi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1976 yılından bu yana hayvancılık yapan İdris Aktaş,Yolçatı mahallesindeki çiftliklerinde 1000’in üzerinde küçükbaş,400’ün üzerinde de büyükbaş hayvan olduğunu belirterek “bu yıl kurbanlık fiyatları geçen yıl ki fiyatlarla aynı,her hangi bir değişiklik olmadı ”dedi.

Kurbanın Allah için bir ibadet olduğunu belirten Aktaş “Kurbanı ticaret amaçlı kullanmaya başladılar. Ben toptan satmıyorum. Benden 5 liraya aldığı bir hayvanı diğer tarafta 9 liraya satıyor. İş ticarete döndüğü için biz köylüler daha fazla dayanamayacağız. Bizler bu hayvanlara bir çocuk gibi bakıyoruz. Hepsine bir evlat gibi bakmazsanız olmaz. Çok ilgi isteyen bir iş, cumartesi pazarı olmayan düğünü, izini olmayan bir iş bu, Bu yıl küçükbaş kurbanlıklar 400/450 liradan başlıyor, büyükbaş hayvanlar da 4 bin liradan 7,5-8 bin liraya kadar devam etmektedir “dedi.

Uzman Veteriner ve işinin ehli kasaplarla çalıştıklarını belirten Aktaş “Çiftliğimizin yanına özel bir alan yaptık, vatandaşlarımızın kurbanını hijyenik bir ortamda din görevlimiz tarafından tekbir getirilerek uzman kasaplarımız tarafından kesiliyor. Yine talep olursa eşit parçalara da ayırıp paketleyip teslim ediyoruz ”dedi.

İdris Aktaş’a ulaşabileceğiniz telefon numarası: 0544 735 96 09