Yumak İnşaat yine Özel Bireylerle

Yumak İnşaat, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Özel bireylerler bir araya gelerek keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

Yumak İnşaat yine Özel Bireylerle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Yumak İnşaat’ın Silivri’de devam eden Silivri Saray Evleri projesinin uygulama alanında düzenlenen etkinlikte özel bireyler keyifli bir gün geçirdiler. Proje satış Müdürü Serap Efe tarafından organize edilen etkinlikte özel bireyler araçlarla evlerinden alınarak bugüne özel hazırlanmış oyun parkında bir araya geldiler. Hazırlanan ikramlar ve yapılan organizasyondan oldukça mutlu oldukları görülen özel bireyler hafta sonunu özel hissederek geçirdiler.

Proje satış Müdürü Serap Efe, Yumak İnşaat olarak her türlü sosyal projelerin içinde yer aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini belirterek “2 Nisan’da tüm kurum ve kuruluşlar Dünya Otizm Farkındalık Gününü farklı etkinliklerle değerlendirdiler. Bizler de özel çocuklarımızı şehrin gürültüsünden ve kalabalığından bir günde olsa arındırarak onlar için hazırladığımız bu alanda birlikte olmak istedik. Onların gözlerindeki tebessümü görmek dünyalara bedel”dedi.

Etkinlik hediye takdimi sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.