Silivri’de intihar girişimi

Silivri Mimarsinan Mahallesi’nde, gece saat 00:30 sularında O.D (25) isimli vatandaş intihara teşebbüs etti

Silivri’de intihar girişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Terkedilmiş binanın çatısına çıkan ve bileklerini kesen O.D, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Silivri Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Terkedilmiş bir binanın üzerine çıkarak intihara teşebbüs eden O.D (25) isimli vatandaş Mimarsinan Mahallesi halkına heyecanlı dakikalar yaşattı. Gece yarısı saat 00:30 sularında meydana gelen intihar teşebbüsü, bileklerini kesen O.D isimli vatandaşı bayılması ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastanede son buldu. O.D kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

BUNALIMA GİRDİ

Mimarsinan Mahallesi’nde saat 00:30 sularında çıktığı binanın en üst katından intihara teşebbüs eden ve bileklerini kesen O.D (25) isimli vatandaşın bunalıma girdiği ve alkollü olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve emniyet güçlerinin ikna çabaları sonuçsuz kaldı. Ancak bileklerini de kestiği anlaşılan O.D’ bir süre sonra yere yığıldı. Bunu fırsat bilen ekipler, hemen O.D isimli vatandaşa müdahale ederek sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sedye ile çatıdan aşağıya indirilen O.D, daha sonra tedavisi yapılmak üzere  Silivri Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.