Silivri’den Çanakkale Çıkarması

Silivri Belediyesi’nin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 96. yıldönümü ve TSK Şehitlerini Anma Günü programı kapsamında yaklaşık 2000 kişi, Çanakkale’nin tarihi güzelliklerini ve şehitliklerini gezerek tarihi ruhu yaşadılar.

Silivri’den Çanakkale Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 96. yıldönümü ve TSK Şehitlerini Anma Günü programı kapsamında Çanakkale’ye ücretsiz geziler düzenledi. Silivri’nin tüm mahallelerinden araç kaldırılarak gerçekleşen gezilerde, rehber eşliğinde Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Terası, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Zığındere Şehitliği, Kocadere Şehitliği, Albayrak Sırtı, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Kemal Yeri gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret edildi. Geziye katılan 2000 kişi, böyle bir program düzenlediği için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ve gezi boyunca kendileriyle ilgilenen belediye yetkililerine teşekkür etti.

Silivri Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ücretsiz Çanakkale gezi programı için kayıt almaya devam ediyor.