Silivri'de serinlemek isterken boğuldu

Silivri'de serinlemek amacıyla denize giren iki arkadaşın boğulmak üzere olduğunu fark eden vatandaşlar gençleri kurtarmak için mücadele ettiler. Ancak gençlerden biri kurtarılırken diğeri hayatını kaybetti.

Silivri'de serinlemek isterken boğuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri'de serinlemek amacıyla denize giren iki arkadaştan birisi vatandaşlar tarafından kurtarılırken, diğeri boğularak hayata veda etti.Alınan bilgiye göre, Altınorak Sitesi sahilinde serinlemek için denize giren Yakup Kalaycı (16) ile Muhammet Urfalı (22) denize açıldı. Gençler, bir süre sonra kıyıdaki vatandaşlara seslenerek yardım istemeye başladı. Sahildeki bulunan vatandaşlar kıyıdan uzaktaki Yakup Kalaycı'yı kurtararak kıyıya çıkardılar. Kalaycı, olay yerine gelen bir ambulans ile Silivri Özel Anadolu Hastanesine sevk edildi.

URFALI KURTARILAMADI

Muhammet Urfalı'ya ise ulaşamayan vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Silivri Jandarma ekipleri, arama çalışması için sahil güvenlik, deniz polisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran ekiplerinden yardım istedi. Olay yerinde yaklaşık 3, 5 saat süren aramalar sonucunda Muhammet Urfalı'nın cesedi, deniz polisi tarafından bulunarak Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İki arkadaşın Bahçelievler'deki evlerinden hafta sonu yüzmek için Silivri'ye gideceklerini söyleyerek çıktıkları öğrenildi.