250 hırsızlık olayına karışan şebeke çökertildi

İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de yaklaşık 250 hırsızlık olayına karışan şüpheliler önce güvenlik kamerasına ardından da jandarma ekiplerine yakalandı.

250 hırsızlık olayına karışan şebeke çökertildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırmalar neticesinde Avcılar ve Esenyurt'ta ikamet ettikleri öğrenilen hırsızların Silivri'de hafif ticari araçlarla gelerek konut, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptıkları, çaldıkları malzemeleri ise ikinci el malzeme alım-satımı yapan şahıslara düşük fiyata sattıkları tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Avcılar ve Esenyurt'ta belirlenen adreslere baskın düzenledi. Organize Suç örgütü üyesi olduğu değerlendirilen toplam 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Çalınan bazı malzemeler ise baskın yapılan evlerde yapılan aramalarda ele geçirildi. Şüphelilerin İstanbul, Tekirdağ ve Edirne'de yaklaşık 250 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilere yönelik düzenlenen operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.

HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaklaşık 250 hırsızlık olayına karışan şüpheliler güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, inşaat malzemesi satan bir fabrikaya giriyor. Şüpheliler buradaki malzemeleri geldikleri araçlara yüklüyor. Yüzleri maskeli şüpheliler daha sonra ise bir araçta bulunan malzemeleri otomobile yükleyerek çalıyor.