Acılı Baba 'Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın'

Geçtiğimiz günlerde yaşanan feci kazada 7 yaşındaki oğlunu trafik terörüne kurban veren baba adliye çıkışında haykırarak 'Başka Ahmet Kerimler ölmesin' dedi.

Acılı Baba 'Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Mayıs ayının başlarında Kavaklı köyünde bulunan evlerinin önünde oynarken Silivri’de bulunan bir yemek fabrikasına ait aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki Ahmet Kerim’in ilk duruşması dün Silivri Adliyesi’nde görüldü.

15 Haziran’da olay mahallinde keşif ve 19 Haziran’da da mahkemenin görülmesine karar verilirken Adliye çıkışında konuşan acılı Baba Aşkın Keskin “Canım oğlumun kafasından akan kanları ve karnındaki lastik izini asla unutamam.Baba olarak başka canların ölmesini sakat kalmasını hiçbir suçu olmayan masum çocukların Ahmet Kerim’lerin ölmesini istemiyorum artık. Direksiyon başına oturduğunda herkesin unutmamasını ve hatırlamasını istiyorum insanlarımızın daha dikkatli trafik kurallarına uyan, kendisini ailesini ve yayaları düşünen daha duyarlı vicdanlı saygılı bilinçli bir toplum olmamızı istiyorum.Trafik kazası ölümle sonuçlandığında cezalar; Türk ceza kanunu 85- 1 Madde Taksirle ölüme sebep olma ile değil trafik kurallarını ihlal eden sürücülerin cinayetten yargılanmasını ve ben bir vatandaş olarak ödül gibi cezalar olmasını istemiyorum ve yasada yer alan bilinçli taksirin uygulanmasını istiyorum, insanları caydırıcı olsun istiyorum”dedi.

Anne Özlem Keskin adliye çıkışında fenalaşarak baygınlık geçirdi.Yakınları tarafından araçla Kavaklı’da bulunan evlerine götürüldü.