Acıyla ambulansı bekledi

Silivri çarşı merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin merdivenlerinden ayağı kayarak düşen kadın acı içerisinde gelecek ambulansı bekledi

Acıyla ambulansı bekledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri çarşı merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin merdivenlerinden  ayağı kayarak düşen kadın acı içerisinde gelecek ambulansı bekledi.

Silivri çarşı merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin merdivenlerinden ayağı kayarak düşen genç kadın yaklaşık 30 dakika ambulansın gelmesini bekledi. İsminin Meryem A. olduğu öğrenilen kadının yardımına AVM ‘de bulunan vatandaşlar koştu. Acı içerisinde kıvranan genç kadın olası bir iç kanamaya karşı kımıldamadan ambulansın gelmesini bekledi. Bölgede görevli olan 2 adet ambulans başka hastanelere hasta sevki yaptığından dolayı Beylikdüzü’nde görevli ambulans olaya yönlendirdi. 30 dakika gecikmeli olarak olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ambulansla Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde de Silivri sahilinde yaşanan silahla yaralanma olayına yine bölgede bulunan 112 ambulanslarının yetersiz kalması sonucu olay yerine özel hastane ambulansı gelmiş ve silahla yaralanan şahsa müdahale etmişti.

Bölgede yaşanılan 112 Acil hizmetlerinin aksaması konusu geçtiğimiz Cumartesi günü Sağlık Bakanı Mehmet müezzinoğlu’na bizzat iletilmiş ve Bakan Müezzinoğlu konuyla bizzat ilgilenmiş sorunların çözülmesi konusunda İl Sağlık Müdürüne talimat vermişti.

Yaklaşık 150 bin nüfusa sahip Silivri’de 2 adet 112 sağlık ekibinin vermiş olduğu hizmetlerin yetersiz kalması ve son olarak yaşanılan olayda “Ya kalp kiriz geçiyor olsaydı” sorununu akıllara getirdi.

Video için alternatif link