Bariyere ok gibi saplandı! 2 ölü 3 yaralı

Silivri D-100 karayolu Çanta mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada aynı aileden 1'çocuk 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişide yaralandı.

Bariyere ok gibi saplandı! 2 ölü 3 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza,akşam saatlerinde D-100 karayolu Çanta mahallesi mevkiinde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre Tekirdağ istikametinde seyir halinde olan özel otomobil,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol ortasındaki bariyerlere ok gibi saplandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık görevlileri,Jandarma ve İtfaiye ekipleri sevkedildi.
Araç içerinde sıkışan ve ağır yaralanan 2 kişi Silivri itfaiye ekiplerince çıkarılarak olay yerinde bekleyen ambulanslara konuldu.Yaralanan diğer 3 kişide ayrı ayrı ambulanslarla Silivri devlet hastanesi ve çevredeki özel hastanelere  kaldırıldı.
Ağır yaralanan 6 yaşındaki Buğlem M. ve babası 39 yaşındaki Abdullah M. yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Diğer yaralanan anne Gülay M. ve Muhammet Umut M (14)  ile kazada hayatını kaybeden Buğlem'in ikiz kardeşi İbrahim M (6). tedavisi devam ediyor.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.Öte yandan kopan bariyerler Silivri itfaiye ekiplerince kesildi.Araç trafiği bir süre ters şeritten verildi.