Biçilen otların arasında silah arandı

Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskınında kullanılan silahlar Silivri'de bir arazide çim biçme makinesiyle biçilen otların arasında arandı.

Biçilen otların arasında silah arandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sultangazi Uğurmumcu Mahallesi 2316. Sokakta 23 Eylül 2017'de akşam saat 19.00 sıralarında bir otoparka silahlı baskın düzenlenmişti. Baskın sırasında otoparkta oturan Orhan A. ve Azerbaycan'lı A.F.İ.Q kendilerine peş peşe ateş eden şahıslara karşılık vermişlerdi. Çıkan çatışmada Orhan A. hayatını kaybederken Azerbaycanlı A.F.İ.Q yaralanmıştı.

Çatışma uyuşturucu çeteleri arasında çıkmış

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, çatışmanın uyuşturucu satan iki çetenin rant kavgasından kaynaklandığı belirledi.Çatışmaya katılan şahısları belirlemek üzere otoparkta ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, V.P., H.K., M.K. ve Y.G. isimli 4 şüphelinin kimliği tespit etti. Yapılan tespitlerin ardından teknik ve fiziki takip başlatan ekipler saldırganların Silivri Büyüksinekli köyünde bir çiftlik evinde gizlendikleri belirlendi.

Edinilen bilgilerin üzerine Cinayet Büro ekipleri, Özel Harekat Timleri desteğinde çiftlik evini bastı. Yapılan baskında çeşitli suçlardan çok sayıda suç kayıtları bulunan V.P., H.K., M.K. ve Y.G. gözaltına alındı.
Operasyonda, polise teslim olmayan ve belinden tabanca çıkartan A.K. kalçasından vurularak yakalandı.

Çim biçme makinesiyle biçilen otların arasından silah arandı

Yapılan baskında çiftlik evinde arama yapan polis ekipleri yüklü miktarda para ve tabanca ele geçirdi. Ele geçirilen 26 tane boş kovan ise incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi. Öte yandan, çiftliğin çevresinde ve yine aynı bölgede bulunan otlarla kaplı boş bir arazide de arama yapıldı. Çim biçme makineleriyle otları biçen ekipler arazide silah ve çeşitli delil aradı.