'Bir nefes ol' çağrımız karşılık buldu

Silivri'nin Değirmenköy mahallesinde oksijen cihazına bağlı olarak hayatını sürdüren Ramazan Büyük'ün taşınabilir oksijen cihazı talebi, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı tarafından karşılandı.

'Bir nefes ol' çağrımız karşılık buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde SHA’da “Bir Nefes ol” haberinin yapılmasının ardından Silivri Değirmenköy’de yaşayan Ramazan Büyük’e destek olmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız adeta birbirleriyle yarış yaptı.

Haberin yayınlanmasının ardından telefonlarının hiç susmadığını belirten Büyük “Türkiye’mizde hayırsever insanlarımız çokmuş, adının açıklanmasını istemeyen bir iş adamı abimiz beni arayarak cihazı temin edeceğini belirtti. Şoförünü yollayarak beni evden alıp cihazın satıldığı yere gittik, bana cihazı nasıl kullanacağımı öğrettiler. Tekrar aynı araçla evime kadar geri getirdiler. Kandil gecesi kendisine ve beni arayan, evime gelen tüm duyarlı insanlara dua ettim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu cihaz sayesinde Allahın izniyle her tarafa rahatça gidebileceğim. Bu cihaz benim ikinci bir kalbim gibi, şu an ciğerlerime hava giriyor. Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Kelimelerle ifade edemiyorum. Mutluluktan havalara uçacağım. Allah razı olsun hayırsever abimizden,ayrıca Volkan başkanımız ve belediye başkan yardımcımız Emre hanım ile Meral hanıma da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Süreci başından sonuna kadar takip eden Silivri Haber Ajansı koordinatörü Şenay Hanım ve Yusuf Bey’e de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sayesinde birçok hayırseverimiz bana ulaştı. Bu cihazı temin ettiler. SHA ekibine şükranlarımı sunuyor, uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.