Boşnakbahçe'de faciadan dönüldü

Boşnakbahçe mevkii Kale Park Tesisleri'nin alt kısmında toprak kayması oldu. Plajda yüzmeye gelen iki kişi ölümden döndü.

Boşnakbahçe'de faciadan dönüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Boşnakbahçe olarak bilinen ve Kale park tesislerinin alt kısmında (Yarlarda) toprak kayması oldu. Çevredeki vatandaşların yığılan toprak altında kalanların olduğunun belirtilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve emniyet görevlileri sevk edildi. Yapılan incelemelerde toprak altında kalan olmadığı denize girmek için o bölgede olan iki kişinin toprak altında kalmaktan yaptıkları son bir hamleyle kurtuldukları belirlendi.

Toprak altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaş “Birden bire bir toz duman görünce kaçtık buradan, toprakların olduğu kısımda eşyalarımız kaldı. Kaçmasak toprağın altında kalacaktık ”dedi.

Çevreden olay görerek 112’yi aradığını belirten İsmail Gündüz ise “Olayı ilk ben gördüm. Bir uğultu, gök gürlemesi gibi bir şey oldu. Ortalık bir anda toz duman oldu. Allahtan altında kimse yoktu. İlk yaptığım iş 112’yi aramak oldu ”dedi.

Olay sonrasında Silivri Belediyesi yetkilileri olay yerine gelerek gerekli tedbirlerin alınması konusunda incelemeler yaptılar.