Bu ilan güldürüyor

Müstakbel eşinin arabasını bir internet sitesine verdiği ilginç ilanla satmaya çalışan kişi, görenleri hayrete düşürdü. Araba satış ilanında müstakbel eşini şikayet eden adam, aracı yeni alacak kişilere de uyarılarda bulundu. İlanda müstakbel eşinin hatası nedeniyle yenilenen araba parçalarını sıralayan şahıs, sıfır bir araba sattığını savundu

Bu ilan güldürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir internet sitesine verilen ikinci el araba satış ilanı görenleri hayrete düşürdü. İlanda, müstakbel karısının yanlış kullanımı nedeniyle yenilediği parçaları sıralayan adam, aracın sıfır gibi olduğunu vurguladı.

İlginç ilanda müstakbel eşine sitem eden adamın, yaptığı hataları şöyle sıraladı:

“Aracı müstakbel eşime aldığımda kendisinin yoğun isteği üzerine araca LPG taktırttım. Ayda 800 km kullanılan güçlü bir V6 motora LPG’nin neden gerek olduğunu da hala anlamış değilim. 2.500cc V6 döküm gövdeli bir motorun benzinli iken bile çalışma ısısı yaklaşık 400c - 500c arasında iken, LPG’de bu ısı 600c'lere çıkınca, akabinde de sıkıntı oluşturdu. Aracın şanzıman enjektörünün patlamasından dolayı soğutma suyuna yağ karıştı ve motorun hararet yapmasına sebep oldu. Müstakbel eşimin hararet göstergesi ile pek bir alakası olmadığından dolayı, araç bu yüksek hararetle Beylikdüzü’nden Mecideyeköy’e gelmeyi başarmış ve motoru mahvetmiştir. Motorun içindeki pistonları yatakları contaları ve üst kapaklardan bir tanesi tamamen yenilenmiştir. Ufak bir rektifiye görmemiştir, tamamen yenilenmiştir. En son şanzımanından gelen uğultu sesi müstakbel eşimi rahatsız ettiği için şanzımanın balataları ve arka tası değiştirilmiş, dişlileri rektifiye görmüştür”.

İlanda aracı yeni alacak kişilere de tavsiyelerde bulunan satıcı adam, “Aracı eşinize ve de ilk aracı olarak alacaksanız, asla almayın. Hararet göstergesinin önemine inanmayan bir eşiniz varsa, asla almayın. Değil evin otoparkına, sokağa bile girerken arabayı orada kilitleyip sizden aracı getirmenizi rica edecek bir eşiniz varsa, asla almayın. Maçların en heyecanlı noktalarında araba park etmek için koltuğunuzdan kalkmayı sevmiyorsanız, asla almayın. Bagaj kapağına monte edilmiş stepnenin olduğunu, ve bu stepnenin arkadaki araca çarpmaması gerektiğini anlatamayacağınız bir eşiniz varsa, asla almayın” ifadelerini kullandı.