Büyükçavuşlu'da kaza 1 ölü 3 yaralı

Çerkezköy-Büyükçavuşlu viyadüğünde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 3 kişide yaralandı.

Büyükçavuşlu'da kaza 1 ölü 3 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza bugün sabah saatlerinde Çerkezköy-Büyükçavuşlu yolu üzerinde bulunan Viyadükte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinde seyir halinde olan Kasım Sarı yönetimindeki ticari kamyonet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kasasında bulunan metal boru ve diğer malzemeler yola savruldu.


Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlileri araç sürücüsü Kasım Sarı’nın hayatını kaybettiğini belirlediler. Araç içerisinde bulunan diğer yaralılar Yakup K. (46), Yılmaz A.(20) ve Mustafa T.(31) Çerkezköy Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kasım Sarı’nın cansız bedeni araç içinden çıkarıldıktan sonra cenaze aracı ile Silivri Devlet hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olay yerine sevk edilen çekici yardımıyla yola savrulan metal parçalar toplanırken, jandarma ekipleri de trafiğin aksamaması için güvenlik önlemleri alarak trafik akışını tek taraflı olarak sağladı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.