Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Evin Bahçesine Uçtu

Silivri'ye giden N.P yönetimindeki araç, direksiyon hakimiyetini kaybedince önce yan yola, ardından da yol kenarında park halinde bulunan araca çarparak bir evin bahçesine uçtu.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Evin Bahçesine Uçtu

Silivri’ye giden N.P yönetimindeki araç , direksiyon hakimiyetini kaybedince önce yan yola, ardından da yol kenarında park halinde bulunan araca çarparak bir evin bahçesine uçtu.

Edinilen bilgilere göre, kaza, bugün öğle saatlerinde Gümüşyaka-Silivri E-5 karayolu Elmalık mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; N.P. yönetimdeki 34 EM 0234 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu E-5 karayolundan savrularak önce yan yola ,oradan yol kenarında park halinde bulunan 34 TN 4333 plakalı araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç yol kenarındaki bir villanın bahçe duvarından aşarak bahçeye takla atarak girdi. Kazada araç hurdaya dönerken araç içerisindeki sürücü N.P. ağır yaralı olarak Silivri Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Yaralının yoğun bakıma alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.