Duyma ve Konuşma Engelli Babasını Vurup Kaçtı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kişi, duyma ve konuşma engelli babasını silahla vurdu.Kaçan saldırgan Silivri'de yakalandı.

Duyma ve Konuşma Engelli Babasını Vurup Kaçtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kişi, duyma ve konuşma engelli babasını silahla vurdu.Kaçan saldırgan Silivri'de yakalandı.
Olay, Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi 12. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre elektronikçide çalışan Hasan A. (33), evde duyma ve konuşma engelli babası Muzaffer A. ile aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında babasın sinirlenen Hasan A., babasına silahla bir el ateş etti. Ağır yaralanan adam olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TİCARİ TAKSİYLE KAÇARKEN SİLİVRİ’DE YAKALANDI
Olay sonrası yaya olarak kaçan Hasan A.’yı bulmak için arama başlatan polis ekipleri Atatürk Caddesi üzerinden ticari bir taksiye bindiği bilgisine ulaştı. Ticari taksinin bağlı olduğu duraktaki arkadaşlarından sürücüye ulaşan polis ekipleri sürücüye telefonla ulaşarak istikametini öğrendi. Bunun üzerine taksinin peşinden giden Asayiş büro ekipleri ve Silivri Emniyet Müdürlüğü Yunus Ekipleri ,Silivri Sinekli kavşağında  ticari taksiyi durdurdu. Hasan A.’yı olayı gerçekleştirdiği silahla birlikte alarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.