Gözyaşları Umutcan için sel oldu

Geçtiğimiz hafta karşıdan karşıya geçerken özel bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınan Umutcan Pirik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Arkadaşları, Umutcan için Silivri Lisesinde tören düzenlediler. Gözyaşlarının sel olup aktığı törende acılı anne ve baba ayakta zorlukla durdular.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gözyaşları Umutcan için sel oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mayıs 2015 tarihinde D-100 karayolu üzerinden karşıdan karşıya geçmek isterken N.G.’nin kullandığı özel aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastane kaldırılan Lise son sınıf öğrencisi Umutcan Pirik, bir haftadır Özel Medical Park hastanesinde yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyordu. Dün akşam saatlerinde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Umutcan için bugün öğrenim gördüğü okulda tören düzenlendi. Gözyaşları içerisinde öğrencisine veda eden öğretmeni Mehmet Özkan “Öğretmenlik hayatımın en zor konuşmasını yapıyorum. Yüce Allah hiçbir okula, öğretmene, öğrencisinin okula böyle gelmesini göstermesin. Sevgili oğlum, sen mezuniyet töreni için burada olmalıydın. Bizde sizlere güle güle gidin evlatlarım başarılar diliyorum diyerek bir konuşma yapmalıydık arkanızdan. Niye acele ettin be aslanım, daha yaşayacak çok güzel günlerin yokmuydu? Biz senden umutluyduk, Umutlarını ve umutlarımızı yarım bıraktın. Uzun bir yolculuğa çıktın, sevenlerini ve sevdiklerini arkanda bırakarak. Seyahatin kolay imtihanın kolay olsun sevgili oğlum. Mekânın cennet olsun” dedi.

Umutcan’ın okulu bitirme karnesi acılı baba Ümit Pirik ve anne Hamide Pirik’e teslim edildi. Umutcan’ın cenazesi dualar eşliğinde defnedilmek üzere cenaze aracıyla Çeltik Mahallesi camiine gönderildi.

Umutcan Pirik’in cenazesine Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay,Silivri Belediyesi eski başkanlarından Selami Değirmenci,CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu,Silivri Muhtarlar derneği başkanı Ömer Ercan’ın yanı sıra arkadaşları ile yakınları katıldı.Umutcan’ın cenazesi cami çıkışında Çeltik mezarlığına kadar omuzlarda taşındı.