Güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı

Dün Çatalca'da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki genç, fabrika bahçesindeki 5 Alman kurt köpeğinin saldırısına uğramış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün Çatalca’da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki genç, fabrika bahçesindeki 5 Alman kurt köpeğinin saldırısına uğramış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. 

Yeni evli olduğu öğrenilen S.Ç’in cenazesi, Kiptaş 1.Etapta Ş. Akıncı Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Silivri Yeni Mezarlık alanın da toprağa verildi. 

Olay hakkında bilgi veren çevre esnafından Kamuran Çakır, “Dünkü duyduğumuz olayda güvenlik görevlisini parçalıyor. Ve bundan önceki olayları da biliyoruz. Bir kız kardeşimize de daha önce saldırdı. 12 yaşlarında bir kız çocuğuydu ama ölüm olmadı” dedi. 

Güvenlik görevlisinin dolaşırken saldırıya uğradığını duyduklarını ifade eden Çakır, “Dolaşırken köpeklerin saldırısına uğradı. Burada devriye geziyormuş. Bu sırada köpekler saldırmış. Dava açılacakmış. Bu yaşanan ikinci olay oldu. Bence yönetim değişsin, ya da bu köpekleri salmasınlar ve insanlar ile iç içe olmasınlar” diye konuştu. 

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan da güvenlik görevlisinin ölümü ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesindeki profilinden isyan ederek, “Yuh olsun, böyle ihmale yuh olsun. Nedir bu mal hırsı anlamak mümkün değil. Çatalca da bir fabrikada bu sabah fabrika köpekleri aynı fabrikanın güvenlik görevlisini parçalayarak şehit ettiler. Lanet olsun. Şehide Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.