Herkesin önünde bıçakladı!

Silivri Selimpaşa Plaj yolu trafik ışıklarında meydana gelen 'yol verme' kavgası kanlı bitti. Bir vatandaş, aracındaki ekmek bıçağıyla tartıştığı kişiyi bacaklarından defalarca bıçakladı.

Herkesin önünde bıçakladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Selimpaşa Plaj yolu trafik ışıklarında meydana gelen "yol verme" kavgası kanlı bitti. Bir vatandaş, aracındaki ekmek bıçağıyla tartıştığı kişiyi bacaklarından defalarca bıçakladı.

Silivri Selimpaşa Mahallesi E-5 Karayolu üzeri Plaj Yolu mevkii trafik ışıklarında, yol verme anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgilere göre yaşanan olay şöyle gelişti: 
Kango markalı araç şoförü, şeritli yoldan ilerleyerek Audi marka spor otomobilin önüne geçmek istedi. Silivri istikametindeki trafik ışıklarında duran her iki araç şoförü, araçlarından aşağı inerek tartışmaya başladı. Bir süre sonra bu tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Kango markalı aracın şoförü ve arkadaşının, Audi markalı aracın şoförüne saldırdığı ve daha sonra bu kişilerin bıçakla saldırılarını sürdürdüğü iddia edildi. Bu sırada araçlarda bulunan kız çocukları ile kadınlar da kavgaya karıştı.

'DEFALARCA BIÇAKLADILAR'
Olayı gören bir vatandaş, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ne olduğunu anlamadık. Trafikte ilerliyordum birden çığlık seslerini duyunca durdum. Baktım 35 yaşlarındaki adamın biri, elinde bıçakla 50 yaşlarındaki adamı bıçaklıyor. Defalarca bacaklarına darbe aldığını gördüm. Ailesi ve çocukları da vardı. Hepsi çığlık atıyordu. Bıçaklayan kişiler, kendi ailesine arabaya binmesini söyleyerek apar topar kaçtılar. Bıçaklanan şahıs kanlar içinde kaldı. Sanrım eşi ve çocukları da vardı. Hepsi çığlık atıyordu."
Bıçaklanan şahıs hemen yandaki Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa EK Hizmet Binası'na kaldırılırken, polise şikayette bulunulduğu öğrenildi.