Hırsızlar kameraya yakalandı

Silivri'de sabah saatlerinde birçok işyerine giren hırsızlar işyeri güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızların rahat tavırları bu kadarına da pes dedirtti.

Hırsızlar kameraya yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Silivri Helvacı sokak üzerinde bulunan 3 işyeri ve Mis sokak üzerinde bulunan 1 işyerinde meydana geldi. Hırsızlık şüphelisi 3 kişi adeta ellerini kollarını sallayarak işyerlerini soyup sırra kadem bastı.

Hırsızlık olayından en fazla etkilenen cep telefonu satışı yapılan Yıldız Atabay’a ait işyerinde bulunan güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli 3 şahıs, rahat tavırlar sergileyerek işyerinde bulunan 3 adet diz üstü bilgisayar, cep telefonu ve tamir için bırakılan yaklaşık 20 cep telefonunu alan şahıslar ellerini kollarını sallayarak işyerinden ayrıldıkları görülüyor.

Zararının yaklaşık 10 bin lira olduğunu belirten işyeri sahibi Yıldız Atabay “hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyorum” dedi.

Sabah 06,30 sıralarında yaşanan hırsızlık olayında aynı saatlerde 3 işyerine daha hırsızlık amacıyla girdikleri öğrenildi.