Işıklar, Yıldız'ı darp mı etti?

CHP Silivri eski İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından darp edildiğini iddia etti. Işıklar ise Yıldız'ı yalanladı…

Işıklar, Yıldız'ı darp mı etti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri eski İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız, bugün akşam saatlerinde Silivri Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu istedi. Yıldız, kendisini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın darp ettiğini iddia etti. Olayın başkanlık makamında yaşandığını iddia eden Yıldız, “Şikayetçiyim ve asla vazgeçmeyeceğim” şeklinde konuştu. 

IŞIKLAR’DAN YALANLAMA!

Olayın kamuoyuna yansımasının ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da bir açıklama yaptı. Gazetesilivri.com’a açıklamada bulunan Işıklar, olayı yalanladı. Işıklar, “Bugün öğlenden sonra Silivri Belediyesi’ne gelen Eski CHP Silivri İlçe Yöneticisi Zeynel Yıldız, işi ile alakalı bir belgeyi geçtiğimiz Cuma günü Belediye’ye bırakmış ve belgenin pazartesi günü hazır olmasını istemiş. Pazartesi yani bugün, belge hazır olmayınca da Silivri Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila’ya ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler etmiş. Berrin hanım ve Belediye içerisindeki görevliler de bunun şahidi. Ardından benim odamın önünde şahsıma yönelik hakaretlere devam edince bende kendisini uyardım. Kendisini CHP Silivri’nin eski yöneticisi olarak Belediye de her işinin öncelikli gerçekleşeceğini ve ardından da küfürlerini, hakaretlerini benim odamın önünde de gerçekleştirince de kendisini uyardım. Fiske bile vurmadım. Bunlar tamamen yalandır” şeklinde konuştu. 

‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM’

Zeynel Yıldız hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Işıklar, “İlk önce kim olursa olsun Silivri Belediyesine gelen her vatandaş aynı mesafe uzaklıktadır. Kimsenin önceliği yoktur! Benim kendisini darp ettiğimi belirtmiş bu da tamamen yalandır! Benim makamımın önüne gelecek ve hakaret içeren küfürler edecek, ayrıca Müdürümüz bir bayan. Bayana küfürler edecek, hakaretler edecek, neymiş eski Parti Yöneticisiymiş. Kimse benim müdürüme hakaret edemez! Buna izin vermem! Bana da hakaret edince güvenlik görevlisi arkadaşlar dışarı çıkarttı. Bende kendisine hemen Belediyeyi terk etmesi gerektiğini kendini düzeltene kadar da gelmemesini söyledim. Herkes şahittir. Olay ile alakalı olarak yarın hem Berrin hanım hem de şahsım olarak suç duyurusunda bulunacağız. Burada yaşananları herkes gördü” dedi.