Kablo Hırsızları At Arabasını bırakarak kaçtı

Silivri'de BEDAŞ'a ait depodan kablo çalan hırsızlar, durumu görevlilerinin fark etmesi üzerine hırsızlarla görevliler arasında çıkan kovalamaca sonucunda hırsızlar at arabasını bırakarak kaçtılar. Başıboş kalan at bir sitenin duvarı ile kamyon dorsesi arasına sıkıştı.

Kablo Hırsızları At Arabasını bırakarak kaçtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de BEDAŞ’a ait depodan kablo çalan hırsızlar, durumu görevlilerinin fark etmesi üzerine hırsızlarla görevliler arasında çıkan kovalamaca sonucunda hırsızlar at arabasını bırakarak kaçtılar. Başıboş kalan at bir sitenin duvarı ile kamyon dorsesi arasına sıkıştı.

Yaşanan hırsızlık olayı dün gece yarısı Silivri Belediye Konutları Şehit Bahattin Erişken Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre BEDAŞ’a ait depodan 240’lık ve 120’lik olarak isimlendirilen bakır kabloları çalan hırsızlar kabloları at arabasına yüklediler. Yapılan hırsızlığı fark eden görevliler ile hırsızlar arasında kovalamaca başladı. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlar at arabasından atlayarak gece karanlığında gözden kayboldular. Başıboş vaziyette koşan at sokak üzerinde bulunan bir sitenin istinat duvarı ile kamyon dorsesi arasına sıkışarak durdu. Görevlilerin durumun Polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen Görevli Polisler yaptıkları incelemede yaklaşık 50 metre yüksek gerilim kablosunu at arabasına yüklenmiş olduğu tespit etti. BEDAŞ yetkilerinin yaşanan hırsızlık olayından şikâyetçi olmaları üzerine tutanakla çalınan kablolar yetkililere teslim edilirken sıkışan at ve arabası olay yerindeki vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarıldı. At arabası olay yerine getirilen bir roman vatandaş tarafından Silivri Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Haberin videosu için alternatif link