Kaçan minibüs polis memuruna çarptı

Geçtiğimiz günlerde Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde Asayiş uygulaması yapan polis memuruna, uygulama noktasından kaçmaya çalışan ticari bir minibüs çarpmıştı. Çarpma anını güvenlik kamerası an be an kayıt altına aldı.

Kaçan minibüs polis memuruna çarptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde geçen pazar günü asayiş uygulaması yapan bir polis memuruna, uygulama noktasından kaçmaya çalışan K.İ. yönetimindeki minibüs çarptı. Kazanın ardından polis memuru hastaneye kaldırılırken, kaçmaya çalışan minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

ÇARPMA ANI KAMERADA

Polis memurunun yaralandığı kaza çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde polis ekiplerinin trafik uygulaması yaptığı görülüyor. Bu sırada yolda duran bir polise hızla gelen minibüsün çarptığı görüntülere yansıyor. Çarpmanın etkisi ile polis memurunun yaklaşık 5 metre öteye fırladığı, diğer polis memurları ve çevredeki vatandaşların yaralı polisin yardımına koştuğu görülüyor.

POLİS MEMURU TABURCU OLDU

Güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen kazada yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Polis memurunun yapılan müdahalenin ardından taburcu olduğu öğrenildi.