Kavga sırasında otomobil çarptı

Çerkezköy-Silivri yolunda yol kenarında kavga ettiği iddia edilen iki arkadaştan birine otomobil çarptı. Ağır yaralanan Mehmet Ç. ambulansla hastaneye kaldırılırken, kavga ettiği iddia edilen ve olay yerinden kaçan şüpheli ise polis tarafından Çerkezköy'de yakalandı.

Kavga sırasında otomobil çarptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Çerkezköy-Silivri yolu üzerindeki Opet akaryakıt istasyonunun karşısında meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında Mehmet Ç. ile ismi öğrenilemeyen arkadaşı henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sürerken Mehmet Ç.’ye Çerkezköy istikametine giden A.C. yönetimindeki 59 UC 363 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mehmet Ç. ağır yaralanırken, çevredekiler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kavga ettiği iddia edilen arkadaşı ise olay yerinden kaçtı. 

VATANDAŞLAR KALP MASAJI YAPTI

Kanlar içinde kalan ve yerde hareketsiz yatan Mehmet Ç.’ye vatandaşlar ilk müdahale olarak kalp masajı yaptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Ç. tedavi altına alındı. Mehmet Ç.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayı duyan ve hastaneye gelen Mehmet Ç.’nin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra kaçan ve henüz ismi öğrenilemeyen şüpheli ise Çerkezköy’ün İstasyon Mahallesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmaya teslim edildi. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.