Minik Eren kazada başını cama çarparak öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin ön koltuğunda annesinin kucağında oturan 2 yaşındaki çocuk, kafasını cama çarparak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan minik Eren, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Minik Eren kazada başını cama çarparak öldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Antalya-Manavgat D-400 karayolu Evrenseki Mahallesi Kömürcüler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tatil için Alanya'ya gitmekte olan Ufuk Uludağ idaresindeki 39 EH 291 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Nevzat Ç’nin kullandığı 07 LML 88 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada aracın otomobil sürücüsü Ufuk Uludağ, ön koltukta oturan eşi Süheyla Uludağ ile 2 yaşındaki çocuğu Eren Mete Uludağ, arka koltuktaki 4 yaşındaki kızı Ecem Uludağ ile kamyonet sürücüsü Nevzat Ç. ve yanında bulunan oğlu Ömer Ç. yaralandı. Yaralılar Manavgat Devlet Hastanesi ve özel Anadolu Hastanesine kaldırıldı.

Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan ve kaza sırasında otomobilin ön koltuğunda annesinin kucağında olduğu için kafasını cama çarparak ağır yaralanan 2 yaşındaki Eren Mete Uludağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza yapan Eren Uludağ’ın Silivri’de Türkiye Petrolleri’nde çalıştığı ve ailesiyle birlikte Alanya’ya tatile gitmekte olduğu, Nevzat Ç’nin ise kardeşinin düğünü için Evrenseki’ye kamyonetiyle malzeme götürdüğü bildirildi.  

Haberin videosu