Ölümden şans eseri kurtuldu

Bu akşam saatlerinde E-5 karayolu Kipa AVM önünde yaşanan zincirleme kazada otomobil sürücüsü ölümden şans eseri kurtuldu.

Ölümden şans eseri kurtuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saat 17:00 sıralarında yaşanan zincirleme kazada aşırı hızlı olduğu öğrenilen B.E. yönetimdeki 34 ZMS .. plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyretmekte olan 22 KE 634 plakalı kamyona arkadan çarptı.Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil arkadan gelen 59 YL 738 plakalı ticari otomobile çarptı.Kazada şans eseri ölen olmazken araç sürücüsü elinden hafif yaralandı.

Kazayı görerek olay yerine gelen Silivri Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Zafer Aşkın, kazaya yolcu almak için indi bindi yapan ticari araçlara isyan ederek kazaya bu araçların sebep olduğu  ifade etti.Üst geçitin altında sık sık bu tür yaralamalı ve ölümlü kazaların olduğunu belirten Aşkın “Buradan aşağı inerken araçlar çok süratli geliyor.Çorlu diye bildiğimiz durağın orda üst geçidin altında E-5’in kenarında araçlar sürekli yolcu indirip bindiriyor.İşte sonucu önümüzde kazaya sebep oluyorlar.Biz bunları sürekli olarak her fırsatta gündeme getiriyoruz ama hiçbir önlem alınmadı.Dileğimiz şurada bariyerle üst geçidin altını kapatılmasını talep ediyoruz.Bunlar kapanırsa zaten burada böyle bir kaza durumu söz konusu olmayacak,yolcu indirme bindirme olmayınca böyle üzücü kazalar olmayacak.Bu önlemler alınmazsa burada kazalar sürekli olacak”dedi.