Özalp, Tatlı ve Üçler ailelerine ateş düştü

Silivri Piri Mehmet Paşa Camii bugün iki ,Küçük Kılıçlı camiinden de bir cenaze uğurlandı. Bizim Silivri Gazetesi imtiyaz sahibi Nesrin Özalp'ın babası Behçet Hacıoğlu, Ağrı eşrafından Silivri'de esnaflık yapan Zeki Tatlı'nın annesi Tevrat Tatlı, Silivri'nin en eski Kasaplarından olan Yaşar Üçler ebediyete uğurlandı.

Özalp, Tatlı ve Üçler ailelerine ateş düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Piri Mehmet Paşa Camii bugün iki Küçük Kılıçlı camiinden de bir cenaze uğurladı. Bizim Silivri Gazetesi imtiyaz sahibi Nesrin Özalp’ın babası Behçet Hacıoğlu, Ağrı eşrafından Silivri’de esnaflık yapan Zeki Tatlı’nın annesi Tevrat Tatlı, Silivri’nin en eski Kasaplarından olan Yaşar Üçler ebediyete uğurlandı.

Piri Mehmet Paşa Camiinde kılınan cenaze namazına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın yanı sıra vatandaşlar ve ailelerin sevenleri katıldı. Bir süredir tedavi gören Nesrin Özalp’in babası Emekli okul müdürü Behçet Hacıoğlu (75) yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Tevrat Tatlı ise Silivri Devlet Hastanesinde bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Behçet Hazıoğlu ve Tevrat Tatlı’nın cenazeleri Silivri Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’in eniştesi olan Yaşar Üçler, Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Emre Sarısaltıkoğlu’nun da dayısı oluyor.  Dilek Demiral’in eniştesi, Emre Sarısaltıkoğlu’nun da dayısı olan Yaşar Üçler’in cenazesi Küçük Kılıçlı Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığına defnedildi.

Yaşar Üçler’in cenaze törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,Silivri Belediyesi eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri, İşadamları ile Emre Sarısaltıkoğlu’nun mesai arkadaşları ve çok sayıda dost ve yakınları katılarak, Üçler ailesini acı gününde yalnız bırakmadı.  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Emre Sarısaltıkoğlu cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.