Park halindeki araç böyle kundaklandı

Silivri'de bir otomobil kimliği belirsiz kişi tarafından altına yanıcı bir madde sürülerek kundaklandı.

Park halindeki araç böyle kundaklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'de bir otomobil kimliği belirsiz kişi tarafından altına yanıcı bir madde sürülerek kundaklandı. Araçtan yükselen alevler doğalgaz kutusuna da sıçrarken, kundaklanma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Silivri Gümüşyaka Mahallesi Altan Sokak'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece 04: 00 sıralarında park halindeki bir otomobilin yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi yanında getirdiği yanıcı maddeyi araç altına sürdü. Araç bir anda alev alev yanmaya başladı. Alevler aracın hemen yakınında bulunan doğalgaz kutusuna da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine İGDAŞ ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Doğalgaz kutusu yanarken, kısa sürede olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri, doğalgazı keserek olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının tamamen söndürülmesiyle mahalle sakinleri rahat bir nefes alırken, Jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

ARACIN KUNDAKLANMA ANI KAMERADA

Aracın kundaklama anı da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin park halinde bulunan aracın yanına geldiği görülüyor. Daha sonrada aracın alt kısmına bir madde sürerek aracın alev alev yanmasına neden oluyor.