Şehir merkezinde can pazarı

Silivri Hacı Pervane caddesinde bir binada çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yoğun dumandan etkilenen 14 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şehir merkezinde can pazarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Binanın bodrumunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yoğun duman basan apartmandan çıkmaya çalışan bir kadın yaralanırken, bina içinde çok sayıda ev sahibi mahsur kaldı. Olay yerine gelen Silivri itfaiye ekipleri, yoğun dumandan etkilenerek apartmanın balkonlarından imdat çığlıkları atan bina sakinlerini kurtarma çalışmaları başlattı.

Hacı Pervane Sokak’ta bulunan bir apartmanın bodrum katında çıkan yangından dolayı tüm binayı duman sardı. Binadaki yoğun duman üst katlara kadar çıkınca vatandaşlar adeta can pazarı yaşadı. Küçük çocuklu ailelerin balkonlardan sarkarak imdat çığlıkları attığı görülürken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile tahliye işlemleri gerçekleştirildi.

Ayrıca yaşlı bir kadın da yaşadığı panik ile birlikte kendini binadan dışarıya atmak istediği sırada apartman kapısı önünde mermer zemine düştü. Başından yaralanan kadına ilk müdahaleyi dışarıda bulunan vatandaşlar yaptı. 112 ekiplerinin hastaneye götürdüğü yaşlı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan apartmanda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından merdivenli itfaiye aracıyla kurtarılırken olay yerinde bekleyen ambulanslarla Silivri Devlet hastanesine kaldırıldılar.