Silivri'de binlerce liralık hırsızlık kamerada

Silivri'de ilçe sanayi sitesine giren kimliği belirsiz 3 kişi, 2 dükkandan binlerce liralık ürünleri çalarak kayıplara karıştı.

Silivri'de binlerce liralık hırsızlık kamerada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Yeni Sanayi Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nde iki dükkana hırsız girdi. Olay, 10 Ocak Cuma günü, 7.17 ile 8.05 dakikaları arasında gerçekleşti. İlk olarak Yeni Sanayi Sitesine giriş yapan minibüs, elektrikli el aletleri satış ve tamiri yapan bir dükkanın önünde durdu. Burada yaklaşık yarım saat boyunca dükkandaki malzemeleri alan hırsızlar, daha sonra bir lastikçiye girdi. Bir süre de lastikçide vakit geçiren hırsızların rahat çalışmaları ise güvenlik kameralarına da yansıdı.
Elektrikli el aletleri satış ve tamiri yapan dükkan sahibi Eren Eldeniz, “30 küsur sıfır elektrikli el aletleri, matkap, spiral taşı ve 15-20 bin TL’lik müşteri makinelerini alıyorlar. Toplam zararımız yaklaşık 40 bin TL civarında” dedi.
Rot-Balans ve Lastik alım-satım işi yapan Hasan Deniz ise, “Kilitlerin kesilmiş, kapıların levyeyle zorlanarak açılmış olduğunu gördük. İçerideki 15 akü, 40 lastiğimizi ve 4 tane emanete bırakılan lastiğimizi almışlar. Beyaz renkli, siyah jant ve siyah camlı transporter. Manevi zararımız üzüldük ayrı da maddi olarak yaklaşık 20 bin TL bir zararımız var. Daha önce de Selimpaşa’da bir lastikçi arkadaşımızın dükkanına girmişler. Geçen hafta da aynı araç, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu o taraflarda çeşitli iş yerlerine girmişler” şeklinde konuştu.Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.