Silivri'de çaldılar Büyükçekmece'de yakalandılar.

Silivri İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri, Silivri'de bir araçtan yapılan hırsızlık bilgisi üzerine yaptığı araştırma sonrasında hırsızlık şüphelilerini Büyükçekmece'de yakaladı.

Silivri'de çaldılar Büyükçekmece'de yakalandılar.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mimarsinan mahallesinde bulunan bir AVM’den alışveriş yapmak üzere aracını otoparka parkeden Ö.Ç. isimli şahıs geri döndüğünde aracının camının kırılmış olduğunu ve araç içerisinde bulunan telefon, tablet, içerisinde günlük kıyafetleri ve boks eldivenlerinin bulunduğu spor çantasının çalındığını gördü. İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı müracaatın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler hırsızlık şüphelilerinin bir araçla bölgeden ayrıldığını tespit etti.

Aracın plakasını belirleyen ekipler konuyu çevredeki İlçe Emniyet Müdürlüklerine bildirdi. Plakası tespit edilen aracı Büyükçekmece Fatih mahallesinde durduran ekipler, araç içerisinde bulunan E.K. (23), K.T. (46), E.R. (19) ve Ö.F.B. (21) isimli erkek şahıslar yakaladı. Yapılan GBT sorgularında şahısların çeşitli suçlardan sabıkalarının olduğu tespit edildi. Araçta yapılan aramada Ö.Ç. isimli şahsın aracından çalınan çanta ve içerisinde şort ile boks eldivenleri çıktı.

Şüphelilerden E.K. isimli şahıs bahse konu olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, araçtan sadece spor çantasını aldığını tablet ve telefonu almadığı, diğer şahısların bu olaydan haberlerinin olmadığını beyan ettiği öğrenilirken adli makamlara sevk edilen şahıslardan E.K. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, diğer şahıslar serbest bırakıldı.