Silivri'de fuhuş skandalı

Silivri Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 13 yaşındaki öz kızına fuhuş yaptıran ve kızının arkadaşlarına da fuhuş yapmalarını tavsiye eden öğrenci velisi tutuklandı.

Silivri'de fuhuş skandalı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cem GÜNER / Özel Haber/Süpersilivri.com

Silivri’nin en eski ve köklü eğitim kurumlarından Turgut Reis İlköğretim Okulu’nda geçtiğimiz aylarda yaşanan bir olayın titizlikle kamuoyundan gizlendiği ortaya çıktı.

Turgut Reis İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi olan A.K., annesi tarafından tanıştırıldığı yetişkin erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya başladı.

A.K.’nın annesi S.K., daha sonra kızının bazı okul arkadaşlarına da aynı teklifte bulundu ve diğer küçük kız çocuklarına da fuhuş yapmalarını tavsiye etti.

Olayın farkına varan bir velinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne ihbarda bulunması üzerine geçtiğimiz Mart ayında Silivri’ye çok gizli bir operasyon düzenlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili bütün resmi yazışmalar "Çok Gizli" ibaresiyle gerçekleştirildi.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili olarak Silivri Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan ceza davası halen devam ediyor.


NOT: Olaya adı karışan kız çocuklarının yaşlarının çok küçük olması sebebiyle isim kodlamaları tarafımızdan bilerek farklı yazılmıştır.