Silivri'de kaçak sigara ve tütün operasyonu

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri dün, Silivri'de kaçak tütün ve sigara satan iş yerlerine ve bulunduruldukları depolara yönelik baskın yaptı.

Silivri'de kaçak sigara ve tütün operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Silivri’de bazı işyerlerinin kaçak tütün ve sigara sattıklarına yönelik çok sayıda gelen ihbarları değerlendirerek bir çalışma gerçekleştirdi.

İşletmeler ve depoları tespit edildi

Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirmeye alan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbara konu olan iş yeri ve depo olarak kullandıkları mekânları tespit etmek için yaptıkları çalışmalar sonrasında, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldıkları “arama kararları” ile baskınlar düzenledi. Tespit edilen 9 iş yeri, 2 araç, 1 ev ve 1 depo dün eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla arandı.

Çok sayıda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı ile baskınlar düzenleyen Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aranan araç ve mekânlarda toplamda 7633 paket değişik markalarda kaçak sigara, 212 adet iki yüzlük sarma sigara ve 204 kilogram kaçak tütün ele geçirdi.

Çalışmalar devam ediyor

Yapılan eş zamanlı operasyonlar sonrasında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda Asayiş Büro Amirliği ekiplerince tahkikatlar devam ediyor.