Suç ve suçlularla mücadele aralıksız devam ediyor

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesine aralıksız devam ediyor. Son 20 gün içerisinde çok sayıda aranan şahıs, ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Suç ve suçlularla mücadele aralıksız devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Emniyet müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadelesine son hızla devam ediyor. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre son 20 gün içerisinde yapılan uygulama ve çalışmalarda, 6136 SKM ve Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması suçlarından toplam 12 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 4 şahsa ayrı ayrı 5729 sayılı kanun kapsamında 836 TL olmak üzere toplam 3.334 TL idari para cezası tanzim edilerek, yakalanan şahıslardan 1’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Yakalanan şahıslardan 6 adet silah ve bu silahlara ait 68 adet fişek, 3 adet av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 17 adet kurusıkı tabanca fişeği, ele geçirildi.

Ayrıca, uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan 15 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, 2 şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Yakalanan şahıslardan 17,6 gr uyuşturucu madde,5 adet uyuşturucu hap, ele geçirildi.

Adli makamlarca haklarında yakalama müzakeresi çıkarılan 59 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 17’si sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.