Sürprizim var dedi ve ölüme atladı

Silivri'de Kiptaş 2.Etap'ta ikamet eden 27 yaşındaki İngilizce Öğretmeni, beraber yaşadığı anne ve babasına 'size bir sürprizim 'var dedi ve 12.katta bulunan dairesinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Sürprizim var dedi ve ölüme atladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Silivri Kiptaş 2.Etap konutları A 12 Blok daire 20’de yaşanan üzücü olayda 27 yaşındaki İngilizce öğretmeni Pınar Özer, yaşadığı 12.kattaki oturduğu dairenin penceresinden atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık 15 gün önce Silivri’ye taşınan Pınar Öğretmen, Silivri Kiptaş 2.Etapta bulunan Abdülezelpaşa İlkokulunda göreve başladı. Sağlık nedenleri ile emekli olan anne ve babası ile birlikte Cerrahpaşa’ya tedavi amaçlı gidiyordu. Son olarak hastaneye gittiklerinde EMES hastalığı teşhisi konuldu ve son kontrolleri için 20 Ekim’e randevu verildi. Genç öğretmen son birkaç gündür içine kapandığını ve hayattan umudunun kalmadığını ailesi ile paylaşıyordu.

Son olarak anne ve babasına derse gidiyorum diyerek evde hazırlandı. Pencereye çıkarak içeride bulunan anne ve babasına “size bir sürprizim var” diyerek kendini 12.kattan boşluğa bıraktı. Yere düşen genç öğretmeni çevrede bulunan vatandaşlar görerek 112 sağlık görevlilerine durumu aktardı.112’nin olay yerine bir türlü intikal etmemesi üzerine özel ambulanslar olay yerine gelerek genç öğretmene müdahalede bulundu. Kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışılan öğretmen yaşamını olay yerinde kaybetti. Olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemelerinin ardından Pınar Öğretmenin cenazesi öğrencilerinin gözü önünden Adli tıp kurumuna gönderildi. Cenazenin Adli tıp kurumundan alındıktan sonra defn işlemleri için Çanakkale Çan’a götürüleceği öğrenildi.