TEM'de meyve yüklü kamyonetin şarampole yuvarlandı

Tem otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden meyve yüklü kamyonetin sürücüsü, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Olayda bir kişi araç içinde sıkışarak yaralandı. Kaza anı ise bir yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası...

TEM'de meyve yüklü kamyonetin şarampole yuvarlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tem otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden meyve yüklü kamyonetin sürücüsü, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Olayda bir kişi araç içinde sıkışarak yaralandı. Kaza anı ise bir yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tem Otoyol’u Edirne istikameti Mahmutbey mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. 34 LK 5514 plakalı Yakup Aydın yönetimindeki meyve yüklü kamyonet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyerlere çarptı ardından takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis,itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kamyonet içinde sıkışan Aydın çevredeki vatandaşlar tarafından çıkartılarak aracın üzerine alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 çalışanları da yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Sürücü Yakup Aydın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen trafik kazası nedeniyle Edirne istikametine uzun araç kuyrukları oluştu. Kazanın kaldırılmasıyla trafik akışı normale dönerken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aracın yuvarlanma anı güvenlik kamerasında

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sağ şeritten gelen kamyonetin hızlı bir şekilde yolda çıkarak devrilme anı kaydediliyor. Kamyonetin devrilmesi sonrası ise büyük bir toz bulutu çıkıyor.