Turgut Saygın, ebediyete uğurlandı

Silivri Eski Milli eğitim Müdürlerinden, geçtiğimiz dönem Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Sekreterliği görevlerinde bulunan Turgut Saygın, ebediye yolcu edildi.

Turgut Saygın, ebediyete uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mardin eski İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Silivri Eski İlçe milli Eğitim müdürlüğü ve CHP eski Silivri İlçe Sekreterliği görevlerinde bulunan Silivri’nin sevilen şahsiyetlerinden Turgut Saygın (71) ebediyete uğurlandı.

Yaklaşık 10 gün önce Kalp ameliyatı olan ve son 2 gündür de yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Saygın, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Turgut Saygın için bugün Piri Mehmet Paşa camiinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Silivri Yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Saygın’ın cenazesine Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Emine Tarin, AK Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Metin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat kutlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP ve AK Parti meclis üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, diğer oda ve STK yöneticileri, Kamu kurum amirleri ve çalışanları, CHP ilçe yöneticileri, işadamları ve sevenleri katıldı.