Üniversiteli Çağla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Özel Silivri Anadolu Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde yoğun bakımda olan annesini ziyaret ettikten sonra E-5 karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Çağla Baştürk, memleketi Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Karahalil beldesinde toprağa verildi.

Üniversiteli Çağla Son Yolculuğuna Uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağla Baştürk'ün vefatı tüm sevdiklerini yasa boğdu. Baştürk'ün cenaze namazının kılındığı camiye gelen sınıf arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, teyzesi Zehra Kacabıyık, “Teyzeciğim çık o tabutun içinden ben ölmedim de sarıl boynumuza” diye feryatlar etti. Ablaları Öznur Karacan, Neslihan Baştürk ve Nilüfer Özyürek’i de yakınları sakinleştirdi.

Babaeski Meslek Yüksek Okulu Müdürü Muhammet Atalay ve Müdür Yardımcısı Kemal Taysı cenaze törenine katılarak, öğrencileri Çağla Baştürk’ün yakınlarına taziyelerini iletirken, görev için şehir dışında olan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç da acılı aileye taziyelerini iletti.

Baştürk, Karahalil Belde Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

BABASI 3 YIL ÖNCE KANSERDEN VEFAT ETMİŞ

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi 2. sınıf öğrencisi olan Çağla Baştürk'ün, Kıbrıs Gazisi olan babası Sedat Baştürk’ü 3 yıl önce kanser hastalığından kaybettiği öğrenildi. 4 kız kardeşin en küçükleri olan Çağla'nın, hem okuyup hem de çalıştığı kaydedildi.