Uyuşturucuya bir darbe daha

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son yıllarda Silivri'de ele geçirilen en fazla uyuşturucu operasyonuna imza atarak satışa hazır halde yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucuya bir darbe daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son yıllarda Silivri’de ele geçirilen en fazla uyuşturucu operasyonuna imza atarak satışa hazır halde yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre bir süredir takip edilen şüpheli şahısların ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda yüklü miktarda satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahısların işyeri aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçiren Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahıslara ait evde de arama yaptı. Şahısların evinde yapılan aramada da yüklü miktarda satışa hazır halde Esrar maddesi, hassas terazi, uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen yüklü miktarda para ve döviz ele geçirildi.

Öte yandan Ticari bir araçla Silivri’de uyuşturucu satışı ihbarını alan Silivri Polisi uzun kovalamacalar sonucunda Karamustafa Caddesi üzerinde aracı durdurarak arama yaptı. Araç içerisinde de yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda toplam 6 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Silivri Emniyet müdürlüğüne götürüldü.