Vah gençliğim vah !

Uyuşturucu madde bağımlısı gencin yürek sızlatan görüntüleri objektifimize yansıdı. Türkiye'nin birçok noktasında her gün artan benzer görüntüler karşısında tedirgin olan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

Vah gençliğim vah !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin merkezi sayılan Piri Mehmet Paşa Mahallesi Mis Sokak üzerinde gündüz saatlerinde yaşanan üzücü olayda Sentetik uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen gencin ibretlik halleri objektiflere yansıdı.

Kendinden geçmiş, baygın bir halde yerde yatan genci gören çevredeki vatandaşlar, kendi imkânlarıyla genci uyandırmayınca durumu 112 ve 155’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptığı müdahaleyle genci kendine getirmeyi başardı. Karşısında sağlık görevlileri ve vatandaşları gören genç, hızla yerinden kalkıp koşar adımlarla olay yerinden ayrıldı.

Yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren vatandaşlar, “İstanbul’un birçok bölgesinde durum böyle, gençlerimiz bu illete mahkûm olmuş vaziyetteler. Silivri’de de bu tür durumlarla karşılaşmak istemiyoruz. Yetkililerin bir an önce gençlerimizi bu zehirden kurtarmalarını, bu işten ticari çıkar elde edenlerinde en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz ”diyerek tepki gösterdiler.