Ve aynı yerde yine bir kaza daha…

Silivri E–5 yan yolu Musa Çavuş Sokak BP benzinlik önünde bir trafik kazası daha meydana geldi. Ani fren yapan otomobile kamyonet arkadan çarptı.

Ve aynı yerde yine bir kaza daha…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Önceki gün aşırı hız nedeniyle yaşanan Silivri E–5 yan yolu Musa Çavuş Sokak BP benzinlik önündeki kaza dün yine tekrarladı. Kaza her zaman ki gibi aşırı hız dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti:

34 EH .. plakalı Megan marka otomobil seyir halinde ilerlerken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 kişilik bir ailenin yola atlamasıyla ani fren yaptı. Hızı nedeniyle panikleyen sürücü ani fren yapmasıyla birlikte aracının kontrolünü kaybetti. Sağa sola yalpalayan araç güçlükle durunca, bu kez arkadan gelen 39 LC .. plakalı kamyonet araca arkadan çarptı. Olayda maddi hasar meydana gelirken, görgü tanıkları hemen ambulans ve polisi aradı. 

 

ÖZEN GÖSTERİLMELİ

Kazanın ardından tepkilerini dile getiren bazı vatandaşlar, trafik yavaşlatıcı setlerin olmamasına dikkat çekti. Sürücülerin düz yoldan istifade ederek hız yaptığını belirten vatandaşlar, yetkililerden tedbir almasını istedi.

 

AYNI NOKTA

Önceki gün aynı bölgede, yan yoldan E-5 Karayolu’na çıkış sırasında kaza meydana gelmişti. E-5’teki aracı göremeyen bir sürücü yola aniden çıkınca kazaya sebebiyet vermişti. Vatandaşlar; “E-5’ten yan yola giriş kısmında uyarıcı levhanın olmaması, araçların da dikkatsizce yan yola giriş yapmasına neden oluyor. Bilen biliyor, bilmeyen de bu şekilde kaza yapıyor. Birileri ölünce belki bir kısım yetkililerin dikkatini çeker diye düşünüyoruz. Yoksa başka türlü önlem alınmayacak” demişti.

 AYNI YERDE İKİ GÜN ÖNCE OLAN KAZA HABERİ